top of page

Ãœleskutse on Eesti Lohesurfiliidu ja SurfESTtv poolt ellu kutusutud ning andmeid kogutakse aastate lõikes. Igal aastal tehakse kokkuvõte 31.oktoobril. 

 

Täname kõiki, kes endast märku annavad!

Eesti Lohesurfiliit

 

 

KKK

 

Kui olen lohelaua koolitusel käind, kas siis olen juba lohesurfar?

Teeme nii, et kui Sa püsid veepeal, sõidad rannas mõlemal halsil ja suudad ilma sisse kukkumata suunda vahetada, siis võid oma andmed meile julgelt saata.

 

Miks ma pean lisama oma lohetamise algusaasta?

Me eeldame, et lohelauaga sõitmine on nagu rattaga sõitmine ja see ei lähe meelest. Seega oled potensiaalne lohesurfar sellest aastast alates, mil alustasid. Kõigi lohelaudurite algusaasta andmed aitavad meil teatud määral näha harrastajate juurdekasvu aastate lõikes.

 

Miks on vaja lisada oma vanus?

Vanusegruppidesse jagades saab Liit aimu, kui vanalt Eestis lohelaudurid alustavad ja kui vanalt on see ikka veel inimestele atraktiivne. 

 

Miks on vaja esitada oma e-maili aadress? 

Eesti Lohesurfiliidu eesmärk on tagada lohelauaalase info liikumine (sh surfialade reglid, ohutusalane info), mis puudutab kõiki lohelaudureid Eestis. Seega kõik, kes saadavad meile oma e-maili võivad tulevikus saada Eesti Lohesurfiliidu kirju. Kõigile jääb aga võimalus end listist eemaldad. 

 

Kuidas endast märku anda?

Saada oma andmed läbi ESILEHEL oleva küsitlusvormi

 

 

 

 

 

bottom of page